Overslaan en naar de inhoud gaan
Winkel
Leuk dat je er bent!

Landwinkel

Nu we aangesloten zijn bij de Landwinkel coöperatie is het assortiment behoorlijk toegenomen. U kan dan denken aan vlees, zuivel, diverse soorten noten, sappen, wijnen en div. producten, ook leuk om iemand cadeau te geven. De hoofdzaak is echter nog altijd aardappelen, groenten en fruit. Aardappels telen we zelf, ze worden geteeld op kleigrond, waardoor ze een goede kwaliteit hebben en een zeer goede smaak. Ook het merendeel van de groenten telen we op de eigen akker, te denken valt aan spinazie, sla, andijvie en koolgewassen. 's Winters hebben we boerenkool en savooie (groene) kool. Om het oogstseizoen te vervroegen hebben we tunnelkassen, hieruit kunnen we u al vanaf begin mei voorzien van verse groenten en vroege aardappelen. Later in het jaar, zaaien we hier snijbonen en postelein in.

De kwaliteit van de Landwinkel-producten is zeer goed. U kan bijvoorbeeld denken aan de div. soorten sappen waar geen E-nummers in zitten. Dus puur natuur. Veel beter voor uw gezondheid! Maar ook vlees afkomstig van vleesboerderij Boot uit Kerkwerve. Zij fokken zelf hun koeien, die geen antibiotica of groeiversnellers krijgen. Het resultaat is vlees wat niet waterig is, maar heerlijke smaakt! Ook hebben we pasta’s in het assortiment, zonder E-nummers en dat proef je. Kortom, het is allemaal bijna niet op te noemen. Kom eens een keer een kijkje nemen!

Alom op Flakkee bekend zijn ook onze aardbeien. In het zomerseizoen zijn de zomerkoninkjes volop te koop. Al vanaf eind april worden de eerste vruchten geplukt uit de kas en dat loopt door tot september. Een unicum is dat de aardbeibloesems bestoven worden door de eigen bijen. Dat levert ook nog eens lekkere fruithoning op!

 

Aandacht voor onderstaande producten 

Wij zijn trots om (streek)producten te verkopen en zetten ze graag voor u op een rijtje..

Eigen vlees

Groente en fruit

bonbons voor mooie momenten

Cadeau met smaak van Landwinkel Keizer

In een cadeau van Landwinkel Keizer vind u een selectie van de smaakvolste boerendelicatessen. Alle producten in deze cadeaupakketten zijn met veel liefde en passie bereid door de bij Landwinkel aangesloten boeren en collega's. Dat gaat u zeker proeven!
Onze cadeaus herkent u aan:
Bijzondere en smaakvollere producten met zorg en liefde verpakt.

Heeft u vragen, wensen of wilt u direct bestellen klik dan hier.

Wil jij iemand verwennen met een doosje lekkere bonbons dan ben je bij ons op het juiste adres. Het assortiment is breed en we wisselen meerdere keren per jaar. wij hebben rumbonbons, kersenbonbons maar ook pistache of gewoon puur. Klik hier en bezoek onze leverancier Chocolaterie Albert. 

Kom je snel een keer kijken en uitzoeken?

Wij als team vinden het belangrijk dat wij u goed van dienst kunnen zijn. Wilt u iets aanmerken of delen of heeft u tips voor ons  kunt u hier een bericht achterlaten op ons contactformulier. Zo bouwen we samen aan beter.

Bij ons vind je een breed assortiment heerlijke producten in de winkel. Naast vers, zuivel vlees hebben we ook koek, snoep, thee, meel...te veel om op te noemen. Wist je dat we ook cadeau pakketten vullen van de hardlopers uit onze Landwinkel? 
Bekijk hier onze pakketten en wil je informatie of een afspraak maken om iets uit te zoeken neem dan hier contact met ons op.