Welkom in theetuin Keizershof!

Speelplezier voor de kinderen!

Gezellig onder de perenboom..

Kom tot rust in onze sfeervolle theetuin! Heerlijk landelijk genieten van de rust en ruimte op de boerderij.

Afhankelijk van het weer kunt u buiten zitten, maar in de beschutte binnenruimte is het ook met minder mooie dagen goed vertoeven.


Smakelijk genieten!

Wij serveren naast diverse soorten (verse kruiden)thee en koffie, ook biologische vruchtensappen en versgeperste sinaasappelsap. Elke dag kunt u genieten van verse huisgemaakte taarten, die u echt geproefd moet hebben!

Onze specialiteit is een ijscoupe met vers geplukte aardbeien en evt. slagroom. Uiteraard ook zonder ijs en slagroom verkrijgbaar.. want onze eigen geteelde zoete, sappige aardbeien zijn puur ook héérlijk!


Dagverse lunch

Boerenbrood met versgeperste sinaasappelsap.. Lekkernijen uit zee... Lekkernijen uit 't hof.. Zomaar een greep uit onze smakelijke en met liefde bereide lunches. Op de kaart ziet u ons assortiment met prijzen. Verkrijgbaar tussen 12.00-14.00 uur.


High-tea

Alle gerechten worden vers bereid met zoveel mogelijk producten van het seizoen en uit eigen kwekerij. Zo proeft u een diversiteit van producten uit onze Landwinkel.

Een high-tea kunt u reserveren vanaf 2 personen. Prijs 20 eu per persoon.

Uiteraard houden we rekening met allergieën.


Boerenbrunch

We verzorgen uitgebreide, smakelijke boerenbuffet met producten van het seizoen en uit de streek. Onze salades zijn vers en huisgemaakt. Soepen zijn bereid in eigen keuken, van verse producten en zonder conserveermiddelen. Verder laten we de foto's voor zich spreken...


Openingstijden

Zondag: hele dag GESLOTEN

Maandag: 13.00 - 16.30 uur

Dinsdag: hele dag GESLOTEN

Woensdag t/m Zaterdag: 10.00 - 17.00 uur

Van november t/m maart is de theetuin gesloten. In deze maanden is het wel mogelijk om een familiefeest of high-tea te reserveren.

We hopen u te mogen ontmoeten! Van harte welkom!