Open Imkerijdag & Boerderijfair!

Welkom op onze boerderij! Deze dag bieden wij u rondleidingen aan onder begeleiding van Imker Keizer naar de bijenkasten. Duik in de fascinerende wereld van deze drukke dieren.. Ook kunt u oude ambachten bekijken, zoals een mandenmaker. U ziet het weverswiel weer in gebruik en u kunt bekijken hoe boterbabbelaars ambachtelijk worden bereid, waar u uiteraard ook van proeven mag! Dit jaar nieuw is de demonstratie glas-in-lood ramen vervaardigen en ter plaatse bekijken hoe kaarsen worden gemaakt.

Ook onze boerderijfair biedt voor elk wat wils. Kinderen kunnen met vers fruit hun eigen gebakje maken, zich uitleven op het springkussen of een ritje maken op een pony of oude brandweer! We hebben oa. brocante, bloemen, kaas, kaarten, kersen, aardbeien en uiteraard een kraam met bijenproducten.

U kunt onder begeleiding uilenballen uitpluizen, of gezellig in de theetuin wat drinken. Tenslotte is er de gelegenheid om kennis te maken met diverse producten uit onze landwinkel. Kortom: genoeg te beleven en te zien! We hopen u graag te ontmoeten..! De entree bedraagt €2,- per persoon, met een maximum van €5 per gezin. Als u uw bonnetje bewaard wordt dit bedrag in mindering gebracht op uw aankoop in onze landwinkel van 15 t/m 20 juli. Van harte welkom!

Alle deelnemende kramen:

- Bakkerij van Harberden

- Kwekerij Luime Bloemen

- Fruitkraam (Gratis kersen! ...maar u moet daar wel wat voor doen..)

- Bijenkraam

- Schaik Kaas

- Puur Geluk

- Vleesboerderij Boot

- Your Well

- Brocante Klijnsmit

- Notenkraam

- Vd Boom boeken

- 100% Ouddorp

- Dutch Cranberry Group

- Carmen's Kitchen

- Aloe Vera producten

- De Nollestee

- Inkies leren tassen atelier

- Fotokaarten van Adullam

- Israelproducten

- Leren armbandjes maken

- Poldergoed

- Vintage huisraad

- Josephine hoeden

- Dutch Cranberry Group

Van harte tot ziens!